Ny- og tilbyg

FLAK-BYG ApS løser både små og store opgaver

Vi bygger alt lige fra carporten og udestuen til børnenes legehus eller hulen i haven.

Vores mangeårige erfaringer med at bygge i træ sikrer dig en kompetent samarbejdspartner, der kan give dig gode råd om design og valg af materialer – vi har trods alt set flere parcelhuskvarterer end de fleste.

Byggeri handler om tillid. Derfor lægger FLAK-BYG ApS vægt på kvalitet i arbejdet og effektiv kommunikation gennem hele byggeprocessen.

Igennem årene har vi oparbejdet et bredt netværk inden for vores branche, så dit byggeri er i trygge hænder hos os.

​Vi samarbejder med tegnestuer med hver deres speciale, og står derfor klar med professionel rådgivning fra start til slut

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. FLAK-BYG ApS har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer.

​Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

​Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang. Mulighederne er uendelige, og vi kan få dine gode idéer gjort til virkelighed!

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi løser din opgave.

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.